Over Koen

/Over Koen
Over Koen 2018-01-19T14:20:55+01:00

Mijn naam is Koen Beeren en woonachtig in het gezellige centrum van Haarlem. Ik ben in 2016 gestart als online marketing freelancer en daarnaast ben ik actief als voetballer op semi-prof niveau.

Ik heb de HBO opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam, de oude HES (Hogeschool voor Economische Studies), succesvol afgerond. In het 3e jaar van mijn studie heb ik gedurende een half jaar stage gelopen bij een online marketing bureau in Haarlem, genaamd DBOM. Hier heb ik veel kennis opgedaan wat betreft SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) en voor diverse klanten strategische campagnes opgezet en onderhouden.

In het 4e jaar van deze opleiding heb ik voor de specialisatieminor Marketing Tomorrow gekozen die zich verdiept in ondernemen online. Een verdieping die zich voornamelijk richt op online marketing en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Voor en tijdens deze 4-jarige opleiding ben ik nooit werkzaam geweest als vakkenvuller bij de lokale supermarkt of als oppasser bij de buren, maar hebben de online ontwikkelingen al snel mijn interesse gewekt. Wat op vroege leeftijd begon met het invoeren van producten voor webwinkels en het schrijven van geoptimaliseerde SEO-teksten veranderde in een leergierige en gedisciplineerde online ondernemer die door middel van freelance opdrachten succes behaalt door het inzetten van online marketing.

Naast mijn online marketing activiteiten ben ik actief als semi-prof voetballer bij de Koninklijke HFC die uitkomen in de Tweede Divisie van Nederland. Mijn eigenschappen als aanvaller van dit elftal kenmerken mijn werkwijze in het leveren van online marketing diensten, namelijk doelgericht met een doorzettend vermogen om succesvol resultaat te behalen. Voor minder dan mijn gestelde doelen, doe ik het vaak niet.

Koen Beeren Online Marketing Haarlem

“Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”