Linkbuilding Quickscan

Behaal je niet de gewenste organische posities met SEO of ben je benieuwd hoe jouw linkbuilding profiel zich verhoudt tot dat van directe concurrenten? Ontdek de groeimogelijkheden door middel van linkbuilding.

Ontvang binnen 7 werkdagen een gratis linkbuilding quickscan.

Waarom een Linkbuilding audit?

Ontdek hoe deze quickscan uw website kan helpen bij het identificeren van waardevolle linkbuilding-kansen, het analyseren van uw huidige backlinkprofiel en het optimaliseren van uw online zichtbaarheid. Met deze linkbuilding quickscan wordt de huidige situatie overzichtelijk in kaart gebracht en volledig gratis & vrijblijvend met je worden gedeeld.

Google only loves you when everyone else loves you first

Linkbuilding Quickscan proces

Hoe wordt de linkbuilding quickscan uitgevoerd en welke stappen worden doorlopen?

Doelen

Na de aanvraag wordt telefonisch afgestemd welke doelen met de linkbuildingstrategie bereikt moeten worden.

Analyse
Er wordt een analyse gemaakt van het linkprofiel en optimalisatiepunten worden in het document opgenomen.
Delen

De linkbuilding quickscan wordt gedeeld via het e-mailadres dat is opgegeven in het aanvraagformulier.

Inzicht

Tenslotte zullen de linkbuilding inzichten worden toegelicht in een gesprek, bij ons op kantoor of via een online meeting.

Waarom Koen?

  • Geen nummertje, strippenkaarten of pas opgeleide stagiaires, maar één specialist en één aanspreekpunt met meer dan 10+ jaar ervaring in SEO & linkbuilding.

  • Geen bureau, maar één gezicht met een persoonlijke & meedenkende aanpak. Iemand die meegroeit met het bedrijf in plaats van door het bedrijf.

  • Hoogwaardige SEO & linkbuilding campagnes met een hoge rendabiliteit op het gebied van stijgende bezoekersaantallen en gekwalificeerde leads & omzet.
Online Marketing Haarlem - Koen Beeren

Onze USP's

10+ jaar ervaring

100% gratis audit

Geen verplichtingen

Binnen 7 dagen

Veelgestelde vragen

Onze veelgestelde vragen over de linkbuilding quickscan.

Nee, deze linkbuilding quickscan is we willen je gewoon graag verrassen met onze expertise. Als je daarna besluit geen samenwerking aan te gaan, is dat geen enkel probleem.

Nee, in principe niet. Uiteraard kunnen wij een uitgebreidere en volledigere versie delen wanneer wij toegang krijgen tot de Search Console en Analytics van de website, maar gezien mijn SEO-tools is het niet direct nodig.

Ben je een bureau of freelancer en je wilt een audit laten doen? Dan zijn hier mogelijkheden voor. Hiervoor kan je het beste direct telefonisch contact opnemen met Koen Beeren Online Marketing om deze mogelijkheden concreter te bespreken.

Koen Beeren Online Marketing is sinds 2016 erkend expert/specialist op het gebied van linkbuilding. Met zijn uitgebreide netwerk, transparante en doelgerichte manier van werken zijn er voor veel klanten al mooie resultaten geboekt.

Geïnteresseerd in overige diensten van Koen Beeren Online Marketing?

Dé freelance online marketingspecialist met meer dan 10+ jaar ervaring in het draaien van high-end Google Ads, SEO & Social Ads campagnes en het opzetten van Google Tag Manager implementaties.

Koen Beeren Online Marketing onderscheidt zich door de transparante en op korte lijnen gebaseerde manier van werken, de goede en duidelijke rapportages, flexibiliteit, commitment en enthousiasme.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? of problemen?