Diensten

Diensten

Hoe help ik jou aan online succes?

Is Koen Beeren Online Marketing de specialist die je zoekt? Het uitgangspunt is het realiseren van ‘direct en meetbaar’ resultaat. Een strategie zal worden bedacht en sterke campagnes zijn 100% gericht op resultaat. Bekijk onderstaand welke diensten voor jouw onderneming ingezet kunnen worden voor meetbaar resultaat online.
Beter vindbaar worden in de zoekresultaten van Google? Wij optimaliseren jouw website om hogere posities te krijgen binnen de zoekmachines.

Ads

Direct meer bezoekers, conversies of leads via jouw website nodig? Door effectieve en meetbare AdWords campagnes in te zetten wordt dit gerealiseerd.

Wel bezoekers, geen klanten? Wij testen de usability van de website middels A/B testing en halen hiermee meer resultaat uit de huidige bezoeken.

SEO

Heb jij een mooie SEO-website of webshop nodig? Wij ontwikkelen WordPress websites en de ondersteuning bij een website realisatie traject.
Hulp bij het adverteren op sociale netwerken? Doordat veel informatie bekend is binnen social kunnen doeltreffende campagnes worden ingezet.
Niet weten wat te meten? Wij bieden hulp bij de implementatie van Google Analytics, het inrichten op basis van doelen en de analyse hiervan.
Vertrouwd door klanten

De volgende klanten helpen wij aan online succes!