SEO Websites

Welkom
Online marketing is onmogelijk zonder webwinkel, website of weblog. Een website/webwinkel is naar mijn idee ook de basis voor alle online marketing activiteiten. Wanneer de basis niet staat, zullen de online activiteiten ook niet werken. Maar dan heb je een mooie, functionele en professionele website, dan ben je er nog niet. Belangrijk is dat bezoekers vervolgens op deze website komen. Als deze website niet SEO-vriendelijk is ingericht, wordt het een lastig verhaal. Om vooraf vast te stellen aan welke SEO normen de website moet worden voldaan, scheelt een hoop werk achteraf.
SEO Websites - Online vindbaarheid verbeteren
Over geoptimaliseerde websites

Zoekmachine geoptimaliseerde website of webwinkel

Het is van essentieel belang dat een website/webwinkel wordt gebouwd op basis van de SEO (Search Engine Optimization) normen. Koen Beeren Online Marketing zal daarom bij een website realisatie nauw samenwerken met de webbouwer om zo tot een optimaal resultaat te komen. Bij zoekmachine optimalisatie draait het om OnPage factoren en OffPage factoren. Voor de OffPage factoren (linkbuilding etc.) is een webbouwer niet verantwoordelijk maar voor de OnPage factoren wel en dan met name de indexatiefactor; hoe bekijkt een zoekmachine (webcrawler) de website.

Voordelen SEO Websites

Wat zijn nou precies de voordelen van een SEO website?

  • 100% SEO-geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Beschikt over een modern en uniek ontwerp
  • Goede en logische functionaliteit
  • Snel en voordelig
  • Geoptimaliseerd voor conversie

Zie hierboven een voorbeeld voor wie door Koen Beeren Online Marketing een SEO website is gerealiseerd. Zooff, een webwinkel gespecialiseerd in het leveren van designmeubels en custom made projectinrichting:

Hulp nodig

Werkwijze website ontwikkeling

Gezamenlijk met de klant zal Koen Beeren Online Marketing bij aanvang van het project de doelstellingen voor de website doornemen. Voor wie is de website bedoeld? Welke boodschap en sfeer moet gecommuniceerd worden? Over welke functionaliteit moet de website/webwinkel beschikken en wat zijn belangrijke elementen die teruggezien moeten worden in de website? Deze vragen vormen het startpunt van de ontwikkeling van een website.

Hierna zal het traject ingaan bij een professionele webbouwer binnen het netwerk van Koen Beeren Online Marketing. Dit netwerk bestaat uit getalenteerde programmeurs/webbouwers en webdesigners gespecialiseerd in zowel WordPress als Magento websites/webwinkels. Vervolgens zal met deze webbouwer gesproken worden over de SEO normen, functionaliteit en sfeer waaraan de website moet worden voldaan. Hierover zal advies gegeven worden waarna vervolgens de ontwikkeling van start zal gaan.

Doordat ik gebruik maak van een freelance netwerk van bekende programmeurs/webbouwers en webdesigners wordt er op een snelle en flexibele manier gewerkt en ben ik in staat de kosten relatief laag te houden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Wil je een SEO website? Neem contact op!