Over Koen

Koen Beeren, een ervaren online marketing specialist, woonachtig in het gezellige Haarlem. Zijn passie voor online marketing is op vroege leeftijd ontstaan tijdens het opzetten van diverse webshops en websites. Hiermee was zijn persoonlijke doelstelling, het leren begrijpen van zoekmachines en hierdoor een betere online vindbaarheid te realiseren.

Deze ervaring is meegenomen in vele zelfstudies en een ondersteunende opleiding Commerciële Economie aan de oude HES (Hogeschool voor Economische Studies). Hierna heeft hij de differentiatieminor Marketing Tomorrow (gericht op online marketing) gevolgd en is hij begonnen met werken bij een online marketing bureau. Al gauw kreeg hij het idee dat veel bedrijven de behoefte hadden aan één meedenkende specialist op het gebied van online marketing. Geen nummertje of irritante ticketsystemen, maar één gezicht en aanspreekpunt achter kwalitatief hoogstaande campagnes. In 2016 ontstond Koen Beeren Online Marketing.

Koen Beeren is doel- en resultaatgericht met oog voor detail én mens. Dit resulteert in een effectieve en zorgvuldige, maar bovenal een persoonlijke en enthousiaste manier van samenwerken. In zijn advies zal hij altijd eerlijk en transparant zijn, ook wanneer dit advies tegen de wens van de klant in druist, alles voor een optimaal resultaat. In combinatie met een goede focus zal de weg naar online succes samen bewandeld worden.

Naast zijn werkzaamheden als online marketing specialist, is hij graag in de buitenlucht te vinden. Koen Beeren houdt zich veel bezig op sportief vlak, vooral met voetbal, surfen en tennis. Daarnaast hecht hij veel waarde aan gezelligheid en mensen om zich heen.

Koen Beeren Online Marketing in Haarlem
“Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone.”