Koen Beeren

Online marketing, succesvol resultaat online!

Diensten

Hoe help ik jou aan online succes?

Is Koen Beeren Online Marketing de specialist die je zoekt? Het uitgangspunt is het realiseren van ‘direct en meetbaar’ resultaat middels een effectieve, eerlijke en persoonlijke samenwerking. Een gedegen strategie zal samen worden bedacht voor online succes. Bekijk welke diensten voor jouw onderneming ingezet kunnen worden voor meetbaar resultaat online.

Beter vindbaar worden in de zoekresultaten van Google? Wij optimaliseren jouw website om hogere posities te krijgen binnen de zoekmachines.

Ads

Direct meer bezoekers, conversies of leads via jouw website nodig? Door effectieve en meetbare Ads campagnes in te zetten wordt dit gerealiseerd.

Wel bezoekers, geen klanten? Wij testen de usability van de website middels A/B testing en halen hiermee meer resultaat uit de huidige bezoeken.

SEO

Heb jij een mooie SEO-website of webshop nodig? Wij ontwikkelen WordPress websites en de ondersteuning bij een website realisatie traject.
Hulp bij het adverteren op sociale netwerken? Doordat veel informatie bekend is binnen social kunnen doeltreffende campagnes worden ingezet.
Niet weten wat te meten? Wij bieden hulp bij de implementatie van Google Analytics, het inrichten op basis van doelen en de analyse hiervan.
Over

Koen Beeren

Koen Beeren, een ervaren online marketing specialist, woonachtig in het gezellige centrum van Haarlem. Zijn passie voor online marketing is op vroege leeftijd ontstaan tijdens het opzetten van diverse shops en websites. Hiermee was zijn persoonlijke doelstelling, het leren begrijpen van zoekmachines en hierdoor een betere online vindbaarheid te realiseren.

Zo’n 6 jaar ervaring later merkt Koen Beeren dat er vanuit bedrijven veel behoefte is aan één meedenkende specialist op het gebied van online marketing, één gezicht en één persoonlijk aanspreekpunt achter kwalitatief hoogstaande campagnes. In 2016 ontstond Koen Beeren Online Marketing.

Koen Beeren - Online marketing Haarlem
Klant beoordelingen

De volgende klanten helpen wij aan online succes!

Koen helpt en heeft ons op een erg fijne manier geholpen om de online vindbaarheid en de merkbekendheid van Nikki.Amsterdam te vergroten. Een prettige manier van communiceren waarbij hij erg betrokken is, met positieve resultaten als gevolg!
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
Nikki.Amsterdam
5/5
Ik heb mijn website JEvisgids door Koen laten bouwen en ik kan niet anders dan tevreden zijn. Koen is een echte professional en dat straalt zich uit in zijn werk. Dus voor een ieder die nog op zoek is naar een website bouwer of upgrader dan is Koen de juiste persoon voor u!!
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
Jeroen Eijssens
5/5
Een geweldige samenwerking gehad met Koen Beeren. Voor mijn fotografie website hebben we samen gekeken op welke vlakken we daar SEO technische verbeteringen in konden aanbrengen. Mede door de kennis en de professionaliteit van Koen is dit een groot succes geworden en sta ik nu met een paar pagina’s hoog in de zoekresultaten.
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
Adam van Noort
5/5
Koen is niet alleen een hele fijne vent, hij is ook erg betrokken bij ons als klant, denk mee en geeft goede adviezen. Wij raden hem zeker aan!
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
Fransen & Kroes Makelaars
5/5
Ik vind de samenwerking met Koen heel prettig en persoonlijk. Hij denkt met je mee, geeft tips, anticipeert en levert niet volgens uurtje factuurtje. Aanrader!
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
monsak | Margriet
5/5
Voor verschillende projecten werk ik samen met Koen, deze samenwerking verloopt prettig en we hebben altijd erg korte lijntjes zodat er snel geschakeld kan worden
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
Job Dekker
5/5
Online Marketing Haarlem - Koen Beeren
Contact

Online marketing hulp?

Koen Beeren Online Marketing is gevestigd in het monumentale Greiner gebouw in Haarlem, voorheen een huishoud- en industrieschool.

De online marketing specialist gaat verder dan het leveren van succesvolle en effectieve campagnes. Met een persoonlijke aanpak denkt & groeit hij mee met bedrijven met als doel een langdurige en waardevolle samenwerking te creëren. Advies of hulp nodig? Voor een goed gesprek en een bakkie koffie staat Koen altijd open.

Hoe het werkt

Hoe wil jij online succes bereiken?

01
Websitenaam - Koen Beeren Online Marketing
Websitenaam

Vul hieronder je websitenaam in.

02
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
Online uitdaging

Hoe denk jij online succes te bereiken?

03
Online marketing Haarlem - Koen Beeren
Advies op maat

Ontvang advies op maat.

Vertrouwd door klanten

De volgende klanten helpen wij aan online succes!

×