Wat voor backlinks worden gegenereerd?

Het pakket bestaat uit veel verschillende soorten backlinks, om de variëteit van de backlinks hoog te houden. Hierdoor wordt een divers en natuurlijk linkprofiel gecreëerd wat ten goede zal komen van de organische vindbaarheid. Zo bestaat een Linkbuilding pakket uit content backlinks, startpagina.nl backlinks, normale startpagina backlinks, linkpartner en homepage blog backlinks en bedrijvengids backlinks.

Wat kost een linkbuilding pakket?

Een Linkbuilding pakket bij Koen Beeren Online Marketing varieert en start vanaf €249 (exclusief BTW) per maand. In het goedkoopste (basis) pakket worden circa 15 hoogwaardige backlinks gegenereerd per maand waarbij aan het eind van de maand deze backlinks worden gerapporteerd. Ook zullen de statistieken van de posities bijgehouden worden.

Welk linkbuilding pakket past bij mij?

Dat is afhankelijk van de situatie en voor iedere website verschillend. Na een kort onderzoek naar het linkprofiel en de zoektermen van de website, zal een maatwerk advies uitgebracht worden zodat je een beter beeld hebt welk Linkbuilding pakket het beste bij jou past.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding, of content marketing is het realiseren van een goed linkprofiel met kwalitatieve backlinks vanaf externe webpagina’s naar jouw pagina’s of website. Het doel hiervan is een hogere autoriteit te genereren om zodoende online beter gevonden te worden op bepaalde zoektermen.