Linkbuilding pakketten

Linkbuilding is al jarenlang een van de belangrijkste ranking factoren binnen het online marketing kanaal SEO. Toen het internet eenmaal een belangrijke bron van informatie werd voor zijn vele gebruikers, zijn zoekmachines structuur en orde gaan toepassen op hun organische (onbetaalde) zoekresultaten. Sindsdien wordt zoekmachine optimalisatie (SEO) toegepast om websites hoger te laten scoren in de onbetaalde zoekresultaten. Het genereren van backlinks (zie het als een stem op jouw website) is al jaren een van de hoogst scorende (off-page) factoren voor SEO. Het is dus niet meer dan logisch om hierin te investeren. Dit kan intern gedaan worden, maar dit kan ook uitbesteed worden aan een SEO-specialist.

Linkbuilding uitbesteden?

Gezien linkbuilding zeer tijdrovend kan zijn wanneer je dit op een juiste en duurzame manier wilt inzetten, kan het verstandig zijn om dit uit te besteden aan een SEO-specialist. Het voordeel hiervan is dat een SEO-specialist een groot netwerk heeft van verschillende websites, blog-sites en mogelijke samenwerkingen. Hierdoor is hij gebaat om tegen minimale kosten hoogwaardige backlinks te genereren en zodoende betere (organische) posities te behalen.

Koen Beeren Online Marketing biedt de volgende 3 linkbuilding pakketten aan:

Basis
Pakket

€249

Per maand

+/- 15 hoogwaardige backlinks

Premium
Pakket

€379

Per maand

+/- 25 hoogwaardige backlinks

Excellent
Pakket

€569

Per maand

+/- 45 hoogwaardige backlinks

Welk pakket moet ik kiezen?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord mogelijk, gezien dit voor iedere website of webshop anders zal zijn. Het succes van linkbuilding is namelijk totaal afhankelijk van onder andere de doelstellingen en visie van het bedrijf, het huidige linkprofiel, wat doen concurrenten qua linkbuilding en hoe competitief is de branche. Dit zijn een aantal factoren die invloed hebben op de keuze voor het juiste pakket. Koen Beeren Online Marketing adviseert je daarom graag, door een quick-scan te maken van de huidige situatie van jouw bedrijf.

Maatwerk linkbuilding

Door een maatwerk linkbuilding pakket aan te vragen, gaat Koen Beeren Online Marketing op basis van een quick-scan op zoek naar de juiste strategie en backlinks om het linkprofiel te verbeteren. Er wordt niet gewerkt op basis van een vast aantal backlinks, maar op basis van een x budget van de klant. Dit gaat vaak om zeer kwalitatieve blog artikelen op relevante websites. Zo’n dergelijk maatwerk pakket begint al vanaf de €500.

Wat zorgt ervoor dat linkbuilding werkt?

Belangrijk binnen linkbuilding is dat het op een ‘natuurlijke’ wijze wordt gedaan en er logische links worden verkregen op kwalitatieve websites. Op welke website komt je link terecht, hoe goed scoort deze website zelf bij de zoekmachines en waar in een tekst wordt de link geplaatst?

Al deze factoren bepalen hoe veel of weinig invloed je link op de vindbaarheid van jouw eigen website zal hebben. In plaats van hier zelf onderzoek naar te doen en hier veel tijd in te investeren, kun je linkbuilding ook uitbesteden. Bovendien weet je zo ook zeker dat het op een juiste manier gedaan wordt, met resultaat als gevolg.

Investeren in Google Ads of SEO?

Dat is puur afhankelijk van de branche waarin je actief bent. Wat zijn de kosten per klik, wat is de concurrentie en nog een hoop factoren die dit antwoord bepalen. Google Ads & SEO hebben geen directe invloed op elkaar, maar zijn wel zeer ondersteunend. Een goede landingspagina met sterke

Google Ads uitbesteden of zelf doen?

Tegenwoordig is Google Ads een specialisme geworden wegens de vele mogelijkheden en de snelle ontwikkelingen die dit advertentieplatform doormaakt. Het vergt behoorlijk wat tijd en inspanning om alle technieken en mogelijkheden hiervan goed onder de knie te krijgen. Gezien iedere klik of vertoning geld kost, is het daarom verstandig om

Hoe werkt Google Ads?

Middels Google Ads adverteer je in de verschillende netwerken van Google. Je kan door middel van zoektermen met tekstuele advertenties zichtbaar worden in het Google Zoeknetwerk. Ook kunnen beeldadvertenties ingezet worden. Door middel van diverse targeting mogelijkheden kunnen deze vertoond worden in het Google Display Netwerk. Dit is een omvangrijk

Wat is Google Ads (SEA)?

Google Ads, voorheen Google AdWords, is het advertentieplatform van Google waarop adverteerders campagnes kunnen inzetten om producten en/of diensten onder aandacht te brengen bij de doelgroep. Het doel is afhankelijk van de strategie van het bedrijf dat adverteert. Het doel kan onder andere zijn om meer naamsbekendheid of websiteverkeer te

Wat voor backlinks worden gegenereerd?

Het pakket bestaat uit veel verschillende soorten backlinks, om de variëteit van de backlinks hoog te houden. Hierdoor wordt een divers en natuurlijk linkprofiel gecreëerd wat ten goede zal komen van de organische vindbaarheid. Zo bestaat een Linkbuilding pakket uit content backlinks, startpagina.nl backlinks, normale startpagina backlinks, linkpartner en homepage

Wat kost een linkbuilding pakket?

Een Linkbuilding pakket bij Koen Beeren Online Marketing varieert en start vanaf €249 (exclusief BTW) per maand. In het goedkoopste (basis) pakket worden circa 15 hoogwaardige backlinks gegenereerd per maand waarbij aan het eind van de maand deze backlinks worden gerapporteerd. Ook zullen de statistieken van de posities bijgehouden worden.

Waar moet je op letten bij linkbuilding?

Waar een aantal jaren geleden de aantallen links nog van belang waren, gaat het nu vooral om de kwaliteit van de backlinks en of deze op een logische manier verkregen zijn. Zoekmachines zijn gebaat bij een goede gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers van de zoekmachines. De klant moet vinden wat hij zoekt. Belangrijk daarom is dat de pagina op je website hiervoor dus ook deze relevante informatie levert.

Vanuit dit uitgangspunt kunnen backlinks gezocht worden gerelateerd aan dit onderwerp. Gebruik hierbij veel verschillende anchor teksten, zorg voor zowel do-follow als no-follow links, niet in korte periode enorme aantallen links, de link moet logisch zijn (bijv. een blog over auto’s die schrijft over de top 10 autoverzekeringen). Zo zijn er nog een hele hoop do’s & don’ts binnen dit specialisme.

Hulp nodig
De juiste manier

Wil je besparen op professionele linkbuilding tools en software door maandelijks een betaalbaar linkbuilding pakket af te nemen? Of heeft je team de ervaring & kennis in huis om dit in te zetten. Beide manieren zijn goed, mits dit op een correcte en duurzame manier wordt ingezet. Belangrijk is dit niet zelf te gaan proberen indien de kennis ontbreekt, gezien dit ook een negatieve impact op de organische vindbaarheid kan hebben.

Door een van de bovenstaande linkbuilding pakketten af te nemen hoef je niet meer op de hoogte te zijn van de nieuwste algoritmes van Google, de nieuwste software in huis te hebben of vraagstukken zelf op te lossen. Linkbuilding uitbesteden bij Koen Beeren betekent volledige ontzorging en advies op het gebied van linkbuilding en verdere SEO vraagstukken, optimalisatie en advies. Profiteer van jarenlang geperfectioneerde vaardigheden in linkbuilding en links van hoogwaardige kwaliteit voor betere organische resultaten.

Vragen of advies nodig op het gebied van Linkbuilding? Neem contact op!