Linkbuilding pakketten

Linkbuilding is al jarenlang een van de belangrijkste ranking factoren binnen het online marketing kanaal SEO, oftewel search engine optimization. Toen het internet eenmaal een belangrijke bron van informatie werd voor zijn vele gebruikers, zijn zoekmachines structuur en orde gaan toepassen om hun organische (onbetaalde) zoekresultaten te verbeteren. Sindsdien wordt zoekmachine optimalisatie (SEO) toegepast.

Wat is zoekmachine optimalisatie of SEO?

Zoekmachine optimalisatie is een manier om websites hoger te laten scoren in de organische zoekresultaten, oftewel de zoekresultaten waarvoor je niet hoeft te betalen. Het genereren van kwalitatieve backlinks (zie het als een stem op jouw website) is al jaren een van de hoogst scorende (off-page) factoren voor zoekmachine optimalisatie. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Het is niet meer dan logisch om hierin te investeren. Dit kan je zelf doen, maar je kan ook een linkbuilding pakket afnemen bij een van de linkbuilding specialisten.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding kan zeer tijdrovend zijn wanneer je dit op een juiste en duurzame manier wilt inzetten. Daarom kan je je linkbuilding uitbesteden aan een SEO-specialist. SEO specialisten en linkbuilding bedrijven hebben een groot netwerk van verschillende websites, blog-sites en andere mogelijke samenwerkingen. Hij is als het ware een linkbuilding provider. Hierdoor is hij erbij gebaat om tegen minimale kosten kwalitatieve en relevante backlinks pakketten te genereren en zodoende op een organische manier hogere posities te behalen voor zijn en jouw websites. Daarvoor worden diverse linkbuilding pakketten aangeboden en voert de SEO-specialist regelmatig linkbuilding campagnes uit.

Koen Beeren Online Marketing biedt de volgende 3 linkbuilding pakketten aan:

Basis
Pakket

€249

Per maand

+/- 15 hoogwaardige backlinks

Premium
Pakket

€379

Per maand

+/- 25 hoogwaardige backlinks

Excellent
Pakket

€569

Per maand

+/- 45 hoogwaardige backlinks

Welk linkbuilding pakket moet ik kiezen?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord mogelijk, omdat dit voor iedere website of webshop anders zal zijn. Het succes van linkbuilding uitbesteden is namelijk puur afhankelijk van onder andere de doelstellingen en visie van het bedrijf en het huidige linkprofiel. Daarbij is het belangrijk te weten wat concurrenten doen qua linkbuilding en hoe competitief de branche is waarin je actief bent. Dit zijn een aantal factoren die invloed hebben op de keuze voor het juiste linkbuilding pakket. Koen Beeren Online Marketing adviseert je graag door een SEO scan te maken van de huidige situatie van jouw bedrijf.

Maatwerk linkbuilding pakket

Als je een maatwerk linkbuilding pakket aanvraagt, gaat Koen Beeren Online Marketing op basis van een quick-scan op zoek naar de juiste linkbuilding strategie en backlinks om het linkprofiel te verbeteren. Er wordt niet gewerkt op basis van een vast aantal backlinks, maar op basis van het budget van de klant. Voor de linkbuilding gebruiken we vooral zeer kwalitatieve blog artikelen op relevante websites met een backlink naar jouw website. Zo’n maatwerk linkbuilding pakket begint al vanaf de €500.

Hoe zorg je voor kwalitatieve backlinks?

Bij een goede linkbuilding strategie worden er op een ‘natuurlijke manier’ logische links verkregen op kwalitatieve websites. Op welke website komt je link terecht, hoe goed scoort deze website zelf bij de zoekmachines en waar in een tekst wordt de link geplaatst? De linkbuilding provider analyseert deze websites en links om tot de optimale combinatie te komen.

Linkbuilding uitbesteden

Al deze factoren bepalen hoe veel of weinig invloed de linkbuilding op de vindbaarheid van jouw eigen website zal hebben. In plaats van hier zelf onderzoek naar te doen en hier veel tijd in te investeren, kun je ook de linkbuilding uitbesteden. Bovendien weet je zo ook zeker dat het op een juiste manier gedaan wordt, met goed resultaat als gevolg.

Veelgestelde vragen over linkbuilding
Wat is linkbuilding?

Linkbuilding, of content marketing is het realiseren van een goed linkprofiel met kwalitatieve backlinks vanaf externe webpagina's naar jouw pagina's of website. Het doel hiervan is een hogere autoriteit te genereren om zodoende online beter gevonden te worden op bepaalde zoektermen.

Welk linkbuilding pakket past bij mij?

Dat is afhankelijk van de situatie en voor iedere website verschillend. Na een kort onderzoek naar het linkprofiel en de zoektermen van de website, zal een maatwerk advies uitgebracht worden zodat je een beter beeld hebt welk Linkbuilding pakket het beste bij jou past.

Wat kost een linkbuilding pakket?

Een Linkbuilding pakket bij Koen Beeren Online Marketing varieert en start vanaf €249 (exclusief BTW) per maand. In het goedkoopste (basis) pakket worden circa 15 hoogwaardige backlinks gegenereerd per maand waarbij aan het eind van de maand deze backlinks worden gerapporteerd. Ook zullen de statistieken van de posities bijgehouden worden.

Wat voor backlinks worden gegenereerd?

Het pakket bestaat uit veel verschillende soorten backlinks, om de variëteit van de backlinks hoog te houden. Hierdoor wordt een divers en natuurlijk linkprofiel gecreëerd wat ten goede zal komen van de organische vindbaarheid. Zo bestaat een Linkbuilding pakket uit content backlinks, startpagina.nl backlinks, normale startpagina backlinks, linkpartner en homepage

Investeren in Google Ads of SEO?

Dat is puur afhankelijk van de branche waarin je actief bent. Wat zijn de kosten per klik, wat is de concurrentie en nog een hoop factoren die dit antwoord bepalen. Google Ads & SEO hebben geen directe invloed op elkaar, maar zijn wel zeer ondersteunend. Een goede landingspagina met sterke

Onze linkbuilding pakketten

Onze link building pakketten bestaan uit veel verschillende soorten backlinks om de variëteit van de backlinks hoog te houden. We zullen niet lukraak links plaatsen, maar gebruiken alleen kwalitatieve websites. Hierdoor wordt een divers en natuurlijk linkprofiel met krachtige links gecreëerd wat ten goede zal komen van organisch verkeer via inkomende links naar jouw website. Zo bestaat een Linkbuilding pakket uit content backlinks, startpagina.nl backlinks, normale startpagina backlinks, linkpartners en homepage.

Waar moet je op letten bij zoekmachine optimalisatie?

Waar een aantal jaren geleden de aantallen links nog van belang waren, gaat het nu vooral om de kwaliteit van de backlinks en of deze op een logische manier verkregen zijn. Zoekmachines zijn gebaat bij een goede gebruiksvriendelijkheid voor hun gebruikers. De klant moet vinden wat hij zoekt.

Belangrijk daarom is dat de pagina op je website dus ook deze relevante informatie levert. Met verschillende tools beoordelen wij hoe we jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten krijgen. We controleren de voortgang maandelijks en passen de linkbuilding strategie aan waar nodig.

Linkbuilding strategieën

Door je linkbuilding strategieën vooraf vast te stellen, kunnen backlinks gezocht worden die gerelateerd zijn aan dit onderwerp. Gebruik hierbij veel verschillende anchor teksten, zorg voor zowel do-follow als no-follow links. Voer niet in korte periode een linkbuilding campagne uit met een enorm aantal links. Zorg dat de link logisch is (bijv. een blog over auto’s die schrijft over de top 10 autoverzekeringen). Blijf daarnaast de backlinks monitoren om te zien of je huidige backlinks relevant zijn. Ook interne linkbuilding helpt om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Zo zijn er nog een hele hoop do’s & don’ts binnen dit specialisme.

Hulp nodig

Wil je besparen op professionele linkbuilding tools en software door maandelijks een betaalbaar linkbuilding pakket af te nemen? Of heeft je team zelf de ervaring & kennis in huis om dit in te zetten? Beide manieren zijn goed, mits dit op een correcte en duurzame manier wordt ingezet. Belangrijk is dit niet zelf te gaan proberen indien de kennis ontbreekt, want dat kan de huidige positie van je website in de zoekresultaten juist verslechteren in plaats van verbeteren.

Linkbuilding uitbesteden aan Koen Beeren?

Door een van de bovenstaande linkbuilding pakketten af te nemen hoef je niet meer op de hoogte te zijn van de nieuwste algoritmes van Google, de nieuwste software in huis te hebben of vraagstukken zelf op te lossen. Dat doen wij namelijk al voor je. Linkbuilding uitbesteden aan Koen Beeren betekent volledige ontzorging en advies op het gebied van linkbuilding en verdere SEO vraagstukken, zoekmachine optimalisatie en advies. Profiteer van jarenlang geperfectioneerde vaardigheden in linkbuilding pakketten en links van hoogwaardige kwaliteit voor betere organische vindbaarheid van dit ervaren linkbuilding bureau.

Vragen of advies nodig op het gebied van Linkbuilding? Neem contact op!